selamat datang to my blogspot :Ddh pnt jln 2 singah2 larh dlu yee........nice to see.. nice to follow..hehee~goodbye come again okeyy..see you ^^

Saturday, 24 August 2013

KELAB HURU-HARA 11

Assalammualaikum,

fuhhhh~ dh berhabuk dh blog ni hehe maklum la dah lama x uruskan blog ni.. sibok je ngan asiment n keje2 lain ni… semakin lama semakin cepat masa b’lalu… antara kita sedar atau x sedar je hehe… eh dh merapu plk dh… Untuk KHH11 ni aq nk cerite psal program yg bru kitorng wat pd 24 Ogos 2013.

Program ni kitorng wat untuk akademik(CCT)… Kitorang wat program ni kt Sekolah Rendah Kong Kong  Laut… Kt mne 2? Kt Pasir Gudang Johor,, bukak google earth la g cari hahaha Bg aq, aq sngat respect ngan sambutn yg diorng bg bile kitorang wat program kt situ walaupn program ni cuma sekejap je…

Kt situ mmg seronok la layan budak-budak ni, even aq sendri plk yg rasa nk jd cam diorng semula hahaha b’mimpi je la~ Aq ni plk mmg suke melayan budak-budak… Klau dgil n nakal 2 biasa la diorang x lari dr benda2 ni,, cume kne tabah je… Layan budak-budak ni kne pndai attract perhatian diorang supaya diorng seronok….

Ckgu2 n guru besar sekolah 2 plk pnye la mesra wlaupn dia xtau pn nme kitorng sume hehe… Bile dok ngan budak-budak ni mmg bnyk la yg dia nk tnye dr kite ni… maklum la klau x kenal maka x cinta hahaha mcm2 yg diorng nk tau… nama sape la, umo bpe la, awek abg mne la,abg dok mne la… Mmg xpnt pn lyn budak-budak ni klau kite btol2 enjoy ngan diorng… Tp klau sape2 yg sikap panas baran 2 mmg kne control sikap 2… Tp panas baran ni mmg bkn sikap aq la…

Wlau ape pn program kitorng b’jln ngan lancar n aq pn cam nk jmpe lg ngan budak-budak ni… Sporting abis diorng bile jumpe ngan kitorng ni… Even aq seronok sgt smpi tbe2 t’pkir nk bg duit rye kt budak-budak ni.. tp bkn semua la yg dpt,, mau bankrup aq hahaha cume sesetengah yg balik lewat 2 aq bg la duit rye… budak-budak ni mmg aktiviti diorng kumpul duit rye ni hahaha  

Kanak-kanak pembimbing masa hadapan… Klau ade umur yg pnjang bole kite b’jmpe lg.... Satu lg yg msih aq ingat bile ade sorang budak ni ckp “klau abg n kak semua dok sni kn best” hohoho terharu gile… Budak-budak ni klau ckp mmg jujur… Dari situ aq dpt rase yg kehadiran kitorng kt situ m’berikn sesuatu pd diorng… 

Tengok la gmbar2 ni :



 antara pelajar yg hadir lg sporting hehe

 

sewaktu m'jalankan aktiviti ngan pelajar


pelajar ni mmg bole d'layankn gak hahaha 


adk perempuan yg kt blkng 2 la(tngk kamera) wat aq t'haru gile dgn kata2 dia

No comments:

Post a Comment

perlukn bantuan: