selamat datang to my blogspot :Ddh pnt jln 2 singah2 larh dlu yee........nice to see.. nice to follow..hehee~goodbye come again okeyy..see you ^^

Monday, 3 June 2013

KELAB HURU-HARA 10

Hi allz :)

yeay!!!KHH dh pn  smpi yg ke-10 hahaha KHH ni adalah tempat utk aq borak2 ngan korang lg-2 ngan blogwalking kt blog ni... rndu kt korang2 tu hehe... apa cite utk kali ni? urmm~ KEHIDUPAN...

nampak tajuk mcm bosan je tp relax n chill dlu... setiap sesuatu mesti ada pengajaran di dalamnya lg-2 dlm kehidupan kita... bila kita cuba untuk mengubah hidup kita ke jalan Allah ni,,,pelbagai cabaran yg kte perlu tempuhi... kwn-2 aq pn pnah ckp klu kita menyerah utk berubah ke jalan Allah sama mcm kita menyerah dalam pertempuran... lgpun Allah xkn turunkan ujian yg x mampu dilalui oleh hambanya... tp 1 support sistem aq dh xde but aq kne tetap tabah ngan hidup aq... bak kata mak aq "Allah nk berikn yg lebih baik utk kita jgn sesekali ingkar ngan takdir yg dh ditetapkn...kn tu semua dh ditetapkn oleh Allah". Kata2 dr mak aq ni larh yg wat aq tabah dlm hidup aq kerana mak aq pn salah satu support sistem utk aq gak... :) ILY

Actually,,aq rse sesuatu yg janggal dgn perhubungan aq...bila aq sedar org yg selalu contact ngan aq terus "lost contact" bila aq dh ada relationship... even sebelum ni pn aq rse ada sesuatu yg "connect" antara aq ngan dia(K). Tp utk luahkn perasaan kita bkn sng right? kdg2 kita kne kikis rse mlu dlm diri kita ni huh~ Tp wat masa ni aq msih cuba utk contact dia semula but belum sedia utk terima sesiapa dalam hidup aq... Perasaan aq pd dia pn xdpt utk diterangkn... Adakah ini jodoh aq yg sesungguhnya?... solat istikharah je larh :)



Aq suka pd ayat ni "setiap yg berlaku ada hikmahnya" kerana kita yakin Allah itu Maha Adil dan Maha Mengetahui... Org yg kuat bkn org yg mempunyai badan yg sasa tp org yg mempunyai hati yg tabah...

Ok larh borak-2 kita utk kali ni... now aq nk chow dlu~ Assalammualaikum...